Het boeken van een betrouwbare voetbalreis

We krijgen veel vragen over aanbieders van voetbalreizen. Zijn deze voetbalreis organisaties wel betrouwbaar? En krijg ik wel waar voor mijn geld? Wij kunnen uit eigen ervaring vertellen welke organisaties betrouwbaar zijn. Ook geven we je tips hoe jij een voetbalreis organisatie kunt ”checken”. Hiermee hopen we dat jij een leuk voetbalweekend voor de boeg hebt!

Waar moet ik op letten?

Hieronder hebben wij een aantal kenmerken geselecteerd van een betrouwbare voetbalreis organisatie. Of je nu Manchester of Belgrado wilt bezoeken, er zijn kenmerken waar je bij aanwezigheid of door het ontbreken ervan kunt nagaan of dit een veilige reisorganisatie is. We proberen je handvatten te geven zodat jij een bewuste keus kunt maken in het boeken van je voetbalreis. Onderaan de pagina hebben wij in ieder geval twee voetbalreis organisaties geselecteerd waar wij persoonlijk erg goede ervaringen mee hebben.

Voetbalreis organisatie en de benodigde keurmerken

Het is erg belangrijk dat de voetbalreis organisatie enkele keurmerken heeft. Dit verzekerd je dat er een echt gecontroleerd en kloppend bedrijf achter de voebtalreizen zit. De meest voorkomende keurmerken zijn die van Thuiswinkel Waarborg en die van de SGR.

Thuiswinkel Waarborg

Het Thuiswinkel Waarborg certificaat wordt alleen vrijgegeven als de organisatie akkoord gaat met 8 voorwaarden. Dit is uiteraard allemaal op het gebied van ”echtheid” van het bedrijf maar ook dat jij als klant inzicht hebt in wat voor reis je boekt, hoe je hierover geïnformeerd wordt en het zorgen voor een veilige betaalomgeving/veilige omgang van je persoonlijke gegevens. Op de site van verschillende voetbalreis organisaties kun je meestal op het logo van Thuiswinkel Waarborg klikken waardoor je op de overeenkomst pagina van die specifieke voetbalreis organisatie komt. Hier kun je de voorwaarde lezen en dus een bewustere keus maken.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Het SGR is een organisatie die zich inzet om (voetbal) reizigers hun vooruitbetaalde bedragen veilig te stellen. Mocht er dus op financieel vlak wat gebeuren bij je reisorganisatie ben je met het SGR keurmerk verzekerd van het al betaalde bedrag. Wel een fijn gevoel als dit keurmerk aanwezig is tijdens het boeken van een voetbalreis.

Luchthaven van Frankfurt, een voetbalstad maar ook plek waar je je voetbalreis kan beginnen.
Foto: Pixabay – Luchthaven, Frankfurt

Voetbalreis organisatie betrouwbaar? Lees reviews!

Tegenwoordig zijn reviews , ook voor voetbalreizen, erg belangrijk. Het fijne van een beoordeling of een review is dat je kunt lezen hoe iemand eerder zijn of haar voetbalreis heeft ervaren. Voetbalreis reviews zijn dus erg waardevol en raden je dan ook aan om je goed in te lezen!

De meest betrouwbare reviews zijn die van Google. Ook is er vaak één reviewsite gekoppeld aan de website van de voetbalreis organisatie. Dit is bijvoorbeeld een partij als Trustpilot. De link naar hun review/beoordeling pagina is meestal te vinden aan de onder of bovenkant van de website.

Lees dus voordat jij een voetbalreis boekt een aantal reviews door. We willen je wel meegeven dat er altijd wel een slechte review tussen de honderden reviews zit. Dit kan allerlei redenen hebben, een chagrijnige reiziger of een kleine foutje vanuit de organisatie (wat natuurlijk altijd kan gebeuren). Er kunnen veel verschillende redenen zijn voor een slechte review en beoordeel dus ook zelf of jij een slechte of goede review waardevol vindt!

Veilige voetbalreis boeken!

Wij hebben heel wat voetbalreizen gemaakt, volledige voetbalreizen zelf gepland en geboekt. Toch merken we dat onze voorkeur uitgaat naar een voetbalreis organisatie. Alles is namelijk van A-Z geregeld en je hoeft je alleen maar ”druk te maken” wat je tijdens je voetbalweekend gaat doen. Het is fijn om in een voetbalstad aan te komen en je niet bezig te hoeven houden met het kopen van voetbalwedstrijdkaarten of het regelen van je transfer. De reisorganisaties die onderaan deze pagina te vinden zijn, kunnen namelijk ook de wedstrijdtickets regelen!

In overleg met de voetbalreis organisatie is bijna alles mogelijk. Als je speciale wensen hebt, neem dan vooral contact op voor het boeken van je voetbalreis!

Onze ervaring met Voetbalreis organisaties

Door de jaren heen hebben wij onder andere via Equipo voetbalreizen en Voetbalreizen.com fantastische voetbalweekenden beleefd. Hieronder een korte review vanuit ons naar de twee betrouwbare voetbalreis organisaties.

Equipo voetbalreizen

Equipo voetbalreizen straalt in alles uit dat het een betrouwbare voetbalreis organisatie is. Ze geven veel informatie over hunzelf maar ook over de voetbalreizen op hun site. De twee benodigde keurmerken zijn te vinden en op te klikken. Ook zijn er op verschillende sites goede reviews te lezen. Dit verzekerd je ervan dat het gaat om een veilige partij.

Doordat wij zelf voetbalreizen hebben gemaakt met Equipo Voetbalreizen kunnen we je vertellen dat alles tot in de puntjes is geregeld bij deze voetbalreis organisatie. Tot op heden hebben wij nog nooit problemen gehad en hebben ze ons al naar meerdere leuke Europese voetbalsteden gebracht. Equipo is erg betrouwbaar en raden het dan ook zeker aan om een voetbalreis met hun of met de voetbalreis organisatie hieronder te maken!

Voetbalreizen.com

Equipo voetbalreizen komt qua betrouwbaarheid sterk overeen met Voetbalreizen.com. We kunnen uit eigen ervaring vertellen dat Voetbalreizen.com erg betrouwbaar is en altijd hun afspraken nakomt. Ook via Voetbalreizen.com hebben wij meerdere voetbalsteden bezocht en hebben geen enkele opmerking over de organisatie van de voetbalreizen die wij hebben gemaakt.

We kunnen je dus verzekeren dat Voetbalreizen.com betrouwbaar is. Naast onze goed ervaring en de goede reviews van vele anderen die online te vinden zijn is er meer. Ook bij Voetbalreizen.com zijn de nodige keurmerken op de site te vinden en word je dus verzekerd van het veilig boeken van je voetbalreis.

Mocht je geinteresseerd zijn? Hieronder kun jij alvast een kijkje nemen op de site van Voetbalreizen.com, bekijk eens vrijblijvend hun aanbod!

Geef een reactie