ReizenReizen

Welke voetbalboeken lezen?

Wij bij Voetbalsteden.com zijn fan van het maken van voetbalreizen. Een groot deel van onze inspiratie komt uit verschillende voetbalboeken. Inmiddels hebben wij bij Voetbalsteden.com al heel wat voetbalboeken versleten.

Het ene voetbalboek is vele malen informatiever dan het andere voetbalboek. Daarom hebben wij verschillende recensies geschreven waarmee we jullie op weg willen helpen. Zo kom je te weten: Welke voetbalboeken je moet lezen, welke voetbalboeken leuk zijn maar ook waar jij de meeste voetbalreis informatie uit kunt halen.

We zullen uitsluitend recensies schrijven over voetbalboeken die over een bepaald land, club of een voetbalgebeurtenis gaan. Bij ons zal je niet snel een biografie van een speler of trainer voorbij zien komen. De reden hiervoor is simpel, wij willen voetbalreizen maken en zoveel mogelijk inspiratie opdoen.

Mis je nog een voetbalboek?

Het kan natuurlijk zijn dat wij een voetbalboek nog niet hebben gelezen of nog geen recensie over hebben geschreven. Tips voor goede voetbalboeken zijn altijd meer dan welkom en via de contactpagina kunnen deze bij ons gemeld worden!

Wij zullen het voetbalboek zo snel mogelijk aanschaffen, lezen en over schrijven. Hiermee hopen we dat we jullie ook op een goede wijze kunnen informeren over de verschillende boeken.