Glasgow

Een afbeelding van de rauwe voetbalstad Glasgow. Laat je verassen door de clubs die er naast Celtic en Glasgow Rangers nog meer te vinden zijn in de voetbalstad. Door op de afbeelding te drukken kom je meer te weten.

Londen

Leeg Stamford Bridge, voetbalstadion van Chelsea. De club speelt in de voetbalstad Londen. Door op de foto te klikken kom je meer te weten over de voetbalstad Londen.

Liverpool

Voetbalfans in het Anfield stadion van Liverpool FC. De voetbalclub komt uit de voetbalstad Liverpool.Door Hier op te klikken kom je in het overzicht van alle voetbalsteden uit het Verenigd Koninkrijk.

Dublin

Voetbalstad Dublin is meer dan alleen voetbal, op de afbeelding is The Temple Bar te vinden uit het Temple Bar District. Door op afbeelding te klikken kom je meer te weten over de voetbalstad Dublin.

Manchester

Een afbeelding van een goed gevuld Old Trafford. De thuishaven van Manchester United is te vinden in de voetbalstad Manchester waar uiteraard ook de rivaal City te vinden is. Druk op de afbeelding en kom meer te weten over de voetbalstad!


Door de E-reisgids van Dublin heb ik een fantastisch weekend gehad met mijn vrienden. Bedankt Voetbalsteden.com!

Reiziger Voetbalstad: Dublin

Alles voor je voetbalreizen naar het Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk is met Engeland, (Noord-)Ierland, Schotland & Wales een van de best bezochten voetballanden als het gaat om voetbalreizen. Naast dat de grootste voetbalcompetitie uit Engeland komt, zijn er in andere landen van het Verenigd Koninkrijk ook zeker mooie voetbalsteden en voetbalclubs te vinden.

Voetballand Engeland

Voetballand nummer 1 is toch wel Engeland. Naast de Premier League zijn hier voetbalsteden te vinden die meerdere immense clubs tellen. Dit levert beladen derby’s en dus fantastische voetbalreizen en voetbalweekenden op. Hieronder onze selectie voetbalsteden die je bezocht moet hebben!

Voetballand Schotland

Schotland kent twee grootmachten, Glasgow F.C. (Glasgow Rangers) & Celtic F.C. Beide voetbalclubs uit Glasgow regeren de Schotse voetbalcompetitie. Toch is dit niet alles wat er in Glasgow te beleven is. Naast een andere voetbalclub in de stad Glasgow is er in de nabije omgeving nog een fantastische club te vinden in Schotland. In onze E-reisgids vind je meer over alle voetbalreis mogelijkheden in de voetbalstad Glasgow.

Voetballand Ierland

In Ierland is voetbal niet de nummer één sport. Dit zijn de traditionele Gaelic Sports. Hierover kun je meer lezen op de Voetbalstad Dublin pagina, maar ook in de E-reisgids van Dublin. Naast de Gaelic Sports, voetbalclubs en stadions is er nog veel meer te doen in Ierland. Zoek het bekende nachtleven op, waar dit te vinden is? Lees meer over de voetbalstad Dublin op onze site en in de gratis E-reisgids!

Voetbalreis boeken

Wij hopen dat jij op een korte termijn een fantastische voetbalreis gaat beleven. Via onze zorgvuldig uitgekozen partners kun jij aan tickets of zelfs een gehele voetbalreis boeken. Deze partners zijn te vinden in de E-reisgidsen en op de verschillende voetbalsteden pagina’s. Zo kun je bijvoorbeeld op voetbalreis naar Manchester en daar Manchester United & Manchester City bezoeken. Ook is een voetbalreis naar Glasgow of een voetbalreis naar Londen zeker aan te raden in het Verenigd Koninkrijk.