De verschillende voetbalsteden die wij voor jullie hebben uitgezocht zijn hieronder per land te vinden. Voor elke voetbalstad hebben wij een gratis E-reisgids geschreven. Zorg dat je goed voorbereid op voetbalreis gaat!


Verenigd Koninkrijk

Voetbalfans in het Anfield stadion van Liverpool FC. De voetbalclub komt uit de voetbalstad Liverpool.Door Hier op te klikken kom je in het overzicht van alle voetbalsteden uit het Verenigd Koninkrijk.

Oost-Europa

De Delije, de fanatieke aanhang van Rode Ster Belgrado, met een sfeeractie vanuit het Marakana Stadion. Door op deze foto te klikken kom je bij de voetbalsteden uit Oost-Europa terecht

Goed voorbereid op voetbalreis met Voetbalsteden.com

Bij Voetbalsteden.com willen wij dat je alles uit je voetbalreis haalt. Of je nu een voetbalreis naar Londen, voetbalreis naar Belgrado of en voetbalreis naar Manchester maakt wij hebben gratis E-reisgidsen voor elke voetbalstad. Met deze E-reisgidsen zorgen wij ervoor dat jij niet alleen perfect geïnformeerd bent, ook staan hier exacte locaties in van voetbalstadions en de beste uitgaansgelegenheden in de stad.

Voetbalsteden

Zoals je hierboven kunt zien hebben wij verschillende voetballanden geselecteerd waar in onze ogen de beste voetbalsteden te vinden zijn. Deze voetbalsteden hebben wij bezocht en vanuit deze ervaring schrijven wij, voor jou, de perfecte E-reisgids die je wegwijs maakt tijdens je stedentrip.

Wat bieden wij van Voetbalsteden.com?

  • Wij bieden gratis reisinformatie over voetbalsteden en de perfecte voetbalreis
  • Wij schrijven vanuit onze eigen voetbalweekend ervaringen
  • Laten in onze E-reisgidsen niks geheim
  • Staan altijd klaar om een passend advies te geven
  • Hebben zorgvuldig partners geselecteerd die voetbalreizen & tickets kunnen leveren

Dus ga goed voorbereid een voetbalweekend tegemoet met de GRATIS E-reisgidsen van Voetbalsteden.com. Waar gaat jouw reis naartoe?