Warschau

De Legia Warschau fans tijdens een competitiewedstrijd in actie. De Legia supporters staan wekelijks massaal achter hun club. Door te klikken op de afbeelding kom je terecht op de pagina van voetbalstad Warschau.

Praag

De voetbalstad Praag is een van de mooiste en karakteristieke voetbalsteden uit onze selectie. Naast het grote Slavia Praag en Sparta Praag is er nog veel meer te vinden in de voetbalstad.

Belgrado

Fans van Rode Ster Belgrado zijn een van de meest beruchte supportersgroepen van Europa. Geen wonder dat hun deel uitmaken van de Eternal Derby samen met Partizan Belgrado. Lees verder en kom alles te weten over deze strijd.

Voetbalsteden Oost-Europa

In Oost-Europa is er nog keihard oldschool voetbal en support te vinden. Voor een voetbalweekend met passie en sfeer zit je in Oost-Europa goed. Bekijk hierboven de door ons geselecteerde en bezochte voetbalsteden. Mocht je besluiten om op voetbalreis te gaan richting Oost-europa? Vraag dan onze GRATIS E-reisgids aan waarmee jij goed voorbereid op voetbalreis kunt gaan!

E-reisgidsen Oost-Europa

Per voetbalstad hebben wij een E-reisgids geschreven. Deze E-reisgidsen zitten bomvol voetbalreis tips. Van informatie over de verschillende voetbalclubs, tot exact locaties van voetbalstadions en andere bezienswaardigheden. We hebben per voetbalstad ook zorgvuldig de top 3 (nacht)clubs & top 3 pubs geselecteerd. Hierdoor kun jij na het bezoeken van een wedstrijd nog het nachtleven opzoeken.

Waar ga jij heen op voetbalreis?

Wij hopen dat je met onze E-reisgids een fantastisch voetbalweekend gaat beleven. In de E-reisgidsen vindt je naast allerlei informatie, ook een aantal van onze partners. Deze partners kunnen wedstrijdkaarten maar ook gehele voetbalreizen voor je organiseren, erg handig!