Haal alles uit je voetbalreis, bereid je goed voor!

Tijdens het maken van een voetbalreis wil je er zeker van zijn dat alles is geregeld. De wedstrijdkaarten moeten binnen zijn, de vlucht en transfer naar de voetbalstad geboekt en de planning uitgestippeld. Je kunt veel zelf regelen maar het handigst is om je trip via een voetbalreis organisatie te boeken. In onze blog kon je laatst lezen waar je op moet letten tijdens het boeken van een voetbalreis. Nu gaan we je vertellen hoe jij alles uit je voetbalweekend kunt halen! Wanneer ga jij een voetbalreis boeken?

Boeken van je voetbalreis

In onze vorige blog zijn we erg diep ingegaan hoe je er zeker van kunt zijn dat jij je voetbalreis bij een veilige voetbalreis organisatie boekt. Zo ben jij verzekerd van wedstrijdkaarten, vlucht, hotel en een eventuele transfer. Het belangrijke van een goede voetbalreis organisatie is dat jij je alleen nog maar hoeft te focussen op de planning en de vrije tijd die je hebt. Deze vrije tijd moet jij volop benutten om de rest van de voetbalstad te ontdekken. Wij bij Voetbalsteden.com kunnen je helpen bij het boeken van een voetbalreis!

Hoe bereid je je voetbalreis voor?

Als je een voetbalreis wilt boeken, is de kans is groot dat jij er een lang weekend van maakt. Maar zoals jullie weten is een voetbalwedstrijd maar 90 minuten en is er nog veel meer te beleven in de verschillende voetbalsteden. Tijdens de afgelopen jaren en voetbalreizen die wij hebben gemaakt, hebben we gemerkt dat je vooraf al onderzoek moet doen naar de voetbalstad. Zo kun je van te voren een globale planning maken die ervoor zorgt dat jij de voetbalreis van je leven kunt organiseren! Het zou zonde zijn als je je tijdens je voetbalreis pas gaat oriënteren op de mogelijkheden en bijvoorbeeld door het te kort dag reserveren, een bepaalde activiteit/bezienswaardigheid niet kunt bezoeken.

We raden het altijd af om tijdens je voetbalreis pas naar informatie over de stad te zoeken. In alle haast kun je ten eerste niet alle informatie verzamelen en plannen. Daarnaast is de kans groot dat je door de drukte en het regelen niet optimaal kunt genieten van je voetbalreis, zonde! Plan en boek je voetbalreis dus goed van te voren.

Lees je van te voren in over je voetbalreis

Het beste advies wat wij kunnen geven is je simpelweg voor je voetbaltrip al te verdiepen in de voetbalstad die je gaat bezoeken. Dit kun je doen door veel blogs te lezen, je voetbalreis organisatie te raadplegen maar ook door een van onze E-reisgidsen te downloaden. Wij bij Voetbalsteden.com hebben per voetbalstad een ideale E-reisgids geschreven, hierin kun je vinden:

  • Alle voetbal bezienswaardigheden
  • Alle voetbalclubs en stadions uit de voetbalstad
  • Exacte Google Maps links naar deze locaties
  • Extra informatie over de voetbalsteden & voetbalclubs
  • Advies over het (openbaar)vervoer binnen de stad
  • Uitgaansleven in de voetbalstad

Heb jij al een bestemming op het oog? Of ben je aan het oriënteren? Bezoek één van onze volgende pagina’s en ontdek de verschillende voetbalsteden. Wij schrijven veel over:

Bezoek de pagina van de voetbalstad die je aanspreek en neem hem goed door, bevalt de stad? Ga of naar de site van de voetbalreis organisatie(s) voor meer info, of download onze GRATIS E-reisgids! Ga jij een voetbalreis boeken?

Met de E-reisgidsen kun je goed voorbereid op voetbalreis. Alle informatie over verschillende voetbalsteden is hier te vinden.
Foto: Voetbalsteden.com – Covers E-reisgidsen

Plannen van je voetbalweekend

Nu je via allerlei bronnen je bestemming hebt uitgezocht en via een voetbalreis organisatie je reis hebt geboekt, kun je gaan plannen. Door het boeken van je voetbalreis weet je wanneer de voetbalwedstrijd gespeeld wordt maar ook wanneer je heen & terugvlucht is. Binnen deze twee tijden kun jij alles gaan inplannen wat je leuk lijkt.

Stadiontour tijdens je voetbalreis

Stel je gaat naar Manchester en hebt kaarten voor de North West Derby. Toch wil je dan ook het Etihad Stadium van Manchester City bezoeken. Het is dan sterk aan te raden om van te voren al je stadiontour te reserveren/boeken. Bij veel voetbalclubs kun je hier een onnodige wachtrij mee voorkomen, daarnaast kun je verder met het plannen van het vervolg van je voetbaltrip!

Uitgaan in de voetbalstad

De verschillende voetbalsteden hebben altijd wel wat meer te bieden dan alleen voetbal. Vaak is het ook zeker aan te raden om de gezelligheid op te zoeken en het nachtleven te ontdekken! In onze E-reisgidsen schrijven wij hier ook uitgebreid over onze eigen ervaringen. Zo weet jij precies waar je gezellig met je reisgezelschap de avond/nacht kunt doorbrengen.

We geven je advies over welke clubs en kroegen je kunt bezoeken. Zo is er voor elke voetbalstad een top 3 Pubs & Clubs in de E-reisgids te vinden! Zo weet jij precies waar je moet zijn tijdens je voetbalreis.

Je complete voetbalweekend organiseren!

Met behulp van de GRATIS E-reisgidsen, de voetbalreis organisaties maar ook alle andere bronnen die je online kunt vinden moet je gaan plannen. Zoals we hebben verteld, doe dit VOORDAT je op reis gaat. Hiermee hoef jij je tijdens je voetbalreis nergens meer zorgen om te maken, alleen om de tijdsplanning!

Wij hopen ons steentje bij te dragen met de E-reisgidsen en ons advies in welke voetbalreis organisaties goed en veilig zijn. Zo kun jij hopelijk binnen de kortste keren de reis van je leven maken! Waar ga jij je voetbalreis boeken?

Een gedachte over “Voorbereiden en boeken van je voetbalreis

Geef een reactie