Dortmund

Een afbeelding van een leeg Signal Iduna Park, ook wel Westfalen Stadion. Dit is de thuishaven van een van de grootste voetbalclubs van Europa, Borussia Dortmund. Druk op de afbeelding en kom meer te weten over de voetbalstad Dortmund.

Münster

De voetbalstad Münster waar het voetbal en uitgaansleven goed is. Voor een voetbalreis vlak over de grens zit je bij Preussen Münster goed,

Düsseldorf

Een foto van de Altstadt in Düsseldorf. De Altstadt is bekend in Düsseldorf omdat dit de plek is voor het uitgaan in de Düsseldorf.

Osnabrück

Foto tijdens een wedstrijd van VFL Osnrabrück. De supporterst van Osnabrück laten zich weer van hun beste kant zien met een mooie sfeeractie.


Na een fantastische wedstrijd bij Fortuna Düsseldorf dook ik zo het nachtleven in. Met de handige E-reisgids wist ik precies waar ik moest zijn

Reiziger Voetbalstad: Düsseldorf

VoetbalreizenDuitsland

Wat wij zo gaaf vinden aan Duitsland zijn de vele clubs die door hun lokale supporters gesteund worden. In bijna elke grote stad is er een voetbalclub te vinden die in de eerste, tweede of derde Bundesliga speelt. Deze voetbalclubs worden massaal gesteund door lokale supporters, ongeacht dat er in de buurt een grotere club te vinden is. Het ”support your local” principe staat hoog in het vaandel bij de Duitsers. Dit maakt wedstrijden uit de 3. Bundesliga het zelfs de moeite waard om het te bezoeken. Wij bij Voetbalsteden.com raden voetbalreizen naar Duitsland dan ook enorm aan!

Onze selectie voetbalsteden in Duitsland

Wij hebben niet alleen gekeken wat de grootste clubs zijn in Duitsland. Wij baseren onze adviezen ook op de afstand en de sfeer van de verschillende voetbalclubs in Duitsland. Hieronder een overzicht van onze favoriete voetbalreizen naar Duitsland!

Met de gratis E-reisgidsen die onderaan elke voetbalstad pagina te vinden is kun je goed voorbereid op voetbalreis. Wij hebben ook partners uitgekozen die tickets maar ook volledige voetbalreizen voor je kunnen organiseren! Bekijk de mogelijkheden!

Voetbalreizen naar Duitsland, wat maakt het zo leuk?

Het leukste aan een voetbalreis naar Duitsland is toch wel de combinatie van bier, braadworst & sfeer. Tijdens de vele voetbalreizen naar Duitsland kan één ding niet ontbreken, dit zijn de Biergartens! Voor & na de wedstrijd verzamelen er honderden tot duizenden supporters zich rondom het Duitse voetbalstadion en hebben het ouderwets gezellig. De authentieke en gezellige sfeer, zorgt ervoor dat voetbalreizen naar Duitsland vaakst de gezelligste voetbalreizen zijn!

Als je naar Duitsland afreist voor een voetbalwedstrijd, word je vaak welkom ontvangen. Vooral de supporters van kleinere Duitse voetbalclubs vinden het fantastisch dat er buitenlandse voetballiefhebbers naar hun relatief kleine club komen kijken. De meeste Nederlandse voetbalreizigers kiezen voor een voetbalwedstrijd bij Borussia Dortmund of van Schalke 04.

Zodra je langsgaat bij een voetbalclub als Preussen Münster of VFL Osnabrück vinden de supporters het een eer dat jij voor hun (kleine) Duitse voetbalclub hebt gekozen. Wij adviseren daarom ook vooral de kleinere clubs op te zoeken, tijdens je voetbalreis naar Duitsland.

Alles weten over een voetbalreis naar Duitsland?

Als je alles wilt weten over een voetbalreis naar Duitsland adviseren wij jullie ons blog te lezen. In dit blog leggen wij haarfijn uit waarom jij een voetbalreis naar Duitsland moet maken en wat er precies zo leuk aan is. Dus staat een voetbalreis naar Duitsland op de planning, neem zeker ons blogpost even door!

Voetbalreis naar Duitsland

Het maken van een voetbalreis naar Duitsland Door ons Nederlanders is Duitsland één van de meest bezochte voetballanden op de wereld. Niet alleen door de ligging, maar ook door de aantrekkelijke Duitse voetbalcultuur! Een voetbalreis naar Duitsland is het altijd meer dan waard en wij leggen je in dit blog uit waarom. Wil jij binnenkort…