Dortmund

Een afbeelding van een leeg Signal Iduna Park, ook wel Westfalen Stadion. Dit is de thuishaven van een van de grootste voetbalclubs van Europa, Borussia Dortmund. Druk op de afbeelding en kom meer te weten over de voetbalstad Dortmund.

Münster

De voetbalstad Münster waar het voetbal en uitgaansleven goed is. Voor een voetbalreis vlak over de grens zit je bij Preussen Münster goed,

Düsseldorf

Een foto van de Altstadt in Düsseldorf. De Altstadt is bekend in Düsseldorf omdat dit de plek is voor het uitgaan in de Düsseldorf.

Osnabrück

Foto tijdens een wedstrijd van VFL Osnrabrück. De supporterst van Osnabrück laten zich weer van hun beste kant zien met een mooie sfeeractie.


Na een fantastische wedstrijd bij Fortuna Düsseldorf dook ik zo het nachtleven in. Met de handige E-reisgids wist ik precies waar ik moest zijn

Reiziger Voetbalstad: Düsseldorf

Voetballand Duitsland

Wat wij zo gaaf vinden aan Duitsland zijn de vele clubs die door hun lokale supporters gesteund worden. In elke bijna elke grotere stad is er een club te vinden die in de eerste, tweede of derde Bundeliga speelt. Deze voetbalclubs worden massaal gesteund door lokale supporters, ongeacht dat er in de buurt een grotere club te vinden is. Het ”support your local” principe staat hoog in het vaandel bij de Duitsers. Dit maakt wedstrijden uit de 3. Bundesliga het zelfs de moeite waard om het te bezoeken.

Onze selectie voetbalsteden in Duitsland

Wij hebben niet alleen gekeken wat de grootste clubs zijn in Duitsland. Wij kijken namelijk ook naar de te bereizen afstand en de sfeer van de verschillende voetbalclubs. Hieronder een overzicht van de door ons geselecteerde voetbalclubs in Duitsland!

Met de gratis E-reisgidsen die onderaan elke voetbalstad pagina te vinden is kun je goed voorbereid op voetbalreis. Wij hebben ook partners uitgekozen die tickets maar ook volledige voetbalreizen voor je kunnen organiseren! Bekijk de mogelijkheden!