Als jij een voetbalreis naar de Voetbalstad Berlijn maakt mag dit voetbalboek van Joris van der Wier niet ontbreken. Lees nu snel wat wij van het boek vinden.

Voor onze voetbalreis naar Berlijn besloten wij om het boek: ”Voetbalstad Berlijn” aan te schaffen. Het voetbalboek dat is geschreven door Joris van de Wier leek ons het perfecte handboek om alles uit onze voetbalreis naar Berlijn te halen.

We kunnen je wel vertellen dat dit boek al onze verwachtingen heeft waargemaakt. Het voetbalboek heeft ervoor gezorgd dat wij een goede selectie konden maken van de clubs en voetbalstadions die we wilde bezoeken.

Het boek van Joris van de Wier geeft de perfecte handvatten voor een voetbalreis naar Berlijn en raden dit boek dan ook meer dan aan! Lees snel verder om meer te weten te komen over dit voetbalboek.

Goede opdeling van het voetbalboek

Het voetbalboek bestaat uit twee delen die vervolgens ook weer in allerlei kleine stukjes geknipt worden. De opdeling bestaat uit voetbalclubs uit West-Berlijn en Oost-Berlijn. Deze twee delen worden dan weer onderverdeeld in de verschillende voetbalclubs waar verschillende verhalen over geschreven worden. De korte verhalen waarmee je diep in een voetbalclub en haar stadion duikt lezen erg makkelijk weg.

Doordat het boek is opgedeeld per voetbalclub met daaronder korte verhalen kun je het voetbalboek in je eigen volgorde lezen. Mocht jij op de voorhand al meer interesse hebben in de Stasi club BFC Dynamo? Dan kun je eerst hun verhaal lezen om je daarna verder in te lezen over de volksclub Union Berlin.

Verdieping en waardevolle informatie

In het voetbalboek Voetbalstad Berlijn verschillt het erg per club en dus per hoofdstuk hoe diep de schrijver op de club ingaat. Zo kun je begrijpen dat het beruchte BFC Dynamo, het populaire Union Berlin en het grote Hertha BSC meer aan bod komen dan de wat onbekendere voetbalclubs. Toch worden de kleinere clubs niet vergeten en wordt hier genoeg aandacht aan geschonken in dit uitgebreide voetbalboek.

De schrijver benoemt alle voetbalstadions en geeft hierover zijn mening. Met deze informatie kun jij beslissen of je tijdens een voetbalreis naar Berlijn de moeite neemt om de voetbalclub en stadion te bezoeken. De schrijver zelf houdt het niet alleen bij een bezoek aan verschillende voetbalclubs en stadions.

Het interessante en leuke aan het voetbalboek van Joris van der Wier is dat hij echt in contact komt met mensen binnen de voetbalclubs. Zo heeft hij gesprekken met eigenaren, fans, oprichters of groundhoppers uit de voetbalstad Berlijn. Op deze manier verzamelt de schrijver zoveel mogelijk informatie over de verschillende voetbalclubs waarmee hij een fantastisch en vooral informatief voetbalboek weet te schrijven.

Conclusie

We kunnen wel stellen dat dit een voetbalboek is die jij snel moet aanschaffen. Mocht jij binnen de kortste keren een voetbalreis naar Berlijn gepland hebben mag dit voetbalboek in je koffer niet ontbreken. Het voetbalboek bevat alle informatie over verschillende voetbalclubs en stadions uit de voetbalstad Berlijn. Hiermee zorg jij ervoor dat jij alles uit je voetbalreis naar Berlijn haalt!

Mocht jij geïnteresseerd zijn geraakt in een voetbalreis naar Berlijn, al een voetbalreis naar Berlijn op de planning hebben staan of gewoon benieuwd zijn naar het voetbalboek? Het boek is makkelijk te bestellen via Bol.com. We zijn erg benieuwd wat jij ervan vindt, laat daarom vooral je reactie ook achter als je hem gelezen hebt.

Geef een reactie